Oldtimer Sokadalom 2022On-line jelentkezés
Galéria

Home  ||  Hungaria Classic  ||  Oldtimer Sokadalom  


Oldtimer Sokadalom 2022


Oldtimer Sokadalom
Etyek
2022 május 7. szombat
10:00 – 13:00


Kedves veterános ismerősök, barátok!


ismét lesz OLDTIMER SOKADALOM, a veterán járművek napja! Egy pár év szünet után 2022 május 7-n megint át lehet élni a kötetlen, saját elhatározásotokból tervezett, összeállított veterános programot. Elsősorban saját örömötökre legyetek részesei, de legalább annyira fontos, hogy azok számára is nyújtsatok látványosságot, akik csak távolról tudnak rólunk. Amit elvárunk és amitől igazán látványos lesz: ÖLTÖZZETEK STÍLUSOSAN VETERÁN JÁRMŰVETEKHEZ! Szívesen látunk öreg traktorokat, buszokat, teherautókat, haszonjárműveket. Érzékeny időszakban vagyunk, katonai járműveket most nem szeretnénk látni, kérjük megértéseteket. Tegyétek még gazdagabbá megjelenéseteket korabeli eszközökkel, kiegészítőkkel, mint pl. esernyő, napszemüveg, kalapok, sapkák, fényképezőgépek, stb.
Regisztráció a részvétel feltétele! A szervezők az előzetes jelentkezés alapján döntik el, hogy mely járműveket tekintik részvételre alkalmasnak. Általánosságban az OT minősítésre érett autók, motorok a program részei, de a szervezői döntés tehet kivételt. Szintén a szervezők döntése, hogy a regisztráció alapján milyen időkapuban kérjük áthajtásotokat az etyeki helyszínen. Az alapelv maradt: az Oldtimer Sokadalom nonprofit esemény, ahol semmi sem kötelező! Ha elhatározzátok magatokat, hogy részesei lesztek, akkor öreg járműveitekkel guruljatok ki az utcákra, utakra. Szervezzetek erre a szombatra egy kirándulást, baráti, vagy klubtalálkozót, esetleg jöjjetek össze márkatársakkal, a veletek egy hullámhosszon érzőkkel.
Az Oldtimer Sokadalom helyszíne ETYEK, a Budapesttől 27 kilométerre fekvő borvidék központja.
Látogassátok meg közösen a SOKADALOM PONTot, találkozzatok a többi veteránossal 10:00 – 13:00 között.
A szervezők ETYEK központjában felállítanak egy Sokadalom Pontot, ahol fogadunk titeket. Gyertek el ti is, és mutassátok meg magatokat. Ha még nem gondolkoztatok, hogy mikor legyen a klubbotok szezon nyitó rendezvénye akkor szervezzétek erre a napra. Az etyeki látogatás után közös autózással, motorozással, bringázással, kulináris élményekkel folytassátok kitalált programjaitokat. Amennyiben ti is szeretnétek behajtani a Korda Filmpark területére, azt már a regisztrációnál kell jeleznetek. Ez egy opcionális program, az ezzel kapcsolatos tudnivalókat külön részletezzük. A látogatáshoz korlátozottak a lehetőségeink.
Ha úgy döntöttetek, hogy velünk tartotok ezen a napon és szerveztek valamilyen eseményt találkozót, vagy csak egy közös autózást, motorozást, amihez más is csatlakozhat, akkor írjátok meg nekünk, és mi minden számunkra elérhető fórumon megpróbáljuk népszerűsíteni.
Készüljetek, tervezzetek, legyen egy emlékezetes napunk, mutassuk meg magunkat!

Kedvcsinálóként egy korábbi sokadalom képeit ITT megtekinthetitek, ihletet az öltözködéshez pedig INNEN meríthettek.

Noszvai András
2022 május 7. szombat
Oldtimer Sokadalom
+3630 676 8480


Home  ||  Hungaria Classic  ||  Oldtimer Sokadalom  

(c) Copyright: TimeMaster Ltd. All rights reserved.